top of page
447577494_1142345286852283_5776512144875301623_n.jpg

Naar de trimsalon

Honden heb je in veel verschillende soorten, maten en rassen. Iedere hond is uniek. Daar pas ik ook de trimbehandeling op aan. Bijvoorbeeld een vacht specifieke shampoo gericht op de huid en vacht van uw hond. De juiste borstel en kam. Vind uw hond de trimsalon wat spannend? Hier houden we dan zeker rekening mee. 

Waarom naar de trimsalon?

Waarom is een trimsalon belangrijk voor een hond? Er zijn veel verschillende soorten honden en vachten. Honden met een lange vacht moet je vaak borstelen om klitten te voorkomen. 
Ook is een trimsalon goed voor de hygiene en gezondheid van de hond.
Denk maar eens aan een hond die in de modder heeft gespeeld. Of als je door de regen loopt met je hond. De vacht gaat dan muf ruiken. Vooral als je hond een lange vacht heeft.
Maar ook als je hond erg verhaart en veel onderwol heeft is het verstandig om gebruik te maken van een trimsalon. Deze haalt de dode haren weg zodat er weer nieuwe sterke haren uit de haarzakjes kunnen groeien. En de hond het niet zo warm heeft door het losse onderwol. 

Effileer en kniphonden zoals, shih-tzu's. Doodle rassen en kruisingen, Pomeranians en nog veel meer rassen worden netjes in model geknipt. (Als de staat van de vacht het toe laat natuurlijk) 
 

Een hondenvacht verzorgt tot in de puntjes.

Bij trimsalon BunnyCat & co werken we met professionele shampoo en conditioners. Bij het wassen van u hond kijk ik naar de soort vacht wat u hond heeft. We gebruiken altijd eerst een diepreinigende shampoo die de vettigheid en het zand uit de vacht haalt. Daarna voeden we de huid en vacht met een shampoo die bij de huid en vacht past van uw hond. Bij sommige honden wordt ook conditioner toegevoegd om de vacht nog wat meer te voeden. Dit is afhankelijk van de vachtsoort. 

We hebben ook speciaal voor honden met een allergie een shampoo die geschikt is voor honden die gauw last hebben van allergieën. Hier zitten geen irriterende stoffen in. Heeft je hond gauw last van een allergie bijvoorbeeld voor stoffen in een shampoo. Geef dit dan aan tijdens de afspraak of bij het maken van de afspraak. 

Iedere hond is dus uniek, niet alleen qua vachtsoort maar ook als karakter. 
Een weer mooi uitziende hond. Minder haar in huis. Een hond die zich prettig voelt. Een vacht die makkelijk bij te houden is voor u als baasje. Hier draag ik graag aan bij en geeft mij ook een heel fijn gevoel. 
Gespecialiseerd in de Pomeranian/ Dwergkees, Doodle rassen en Shih-Tzu/ Boomer.
Andere kleine tot middelmaat rassen zijn zeker ook welkom.

Hulp nodig met de vacht van je hond?

Ik vind het fijn om er ook te zijn voor u als baasje. Loop je ergens tegenaan wat betreft vachtverzorging of heb je andere vragen. Ik help u graag.  Trimbehandelingen gaan vaak in overleg, wat u graag zou willen en wat het beste is voor uw dier.

bottom of page