top of page

Over mij
" Met mijn passie en liefde voor dieren draag ik graag bij aan een hond, kat of konijn die goed in zijn vacht zit en die zich daardoor goed voelt. ''

Minimal Square Photo Collage Photography Instagram Post.png

Even Voorstellen

Mijn naam is Ilse Esmeijer, eigenaar en trimster van Trimsalon BunnyCat & Co

Wat leuk dat je mijn trimsalon voor honden, konijnen en katten hebt gevonden!

Mijn naam is Ilse Esmeijer, 30 jaar en ik woon in Raalte.
Mijn hele leven ben ik al gek op dieren.
Het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding Dierverzorging recreatiedieren ging volgen.
Tijdens de opleiding heb ik veel stages gelopen met verschillende diersoorten. Hierbij heb ik veel ervaringen opgedaan op het gebied van verzorgen en kennis van huisdieren.  Omdat ik zo graag van mijn hobby mijn werk wilde maken ben ik diverse andere cursussen gaan volgen in de dierenwereld. Hierdoor ben ik een konijnen en katten trimsalon begonnen. En na 3 jaar opleiding ook de hondentrimsalon! Ik vind het super leuk en fijn om jou en je huisdieren te helpen! Hiernaast werk ik nog parttime in de ouderenzorg.  Ik hoop u snel te ontmoeten bij de trimsalon van BunnyCat & Co.

De passie voor het trimmen en de vachtverzorging

Honden,  katten en konijnen heb je in verschillende soorten, maten en rassen. Ieder dier is uniek. Dit maakt voor mij het trimmen ook nooit hetzelfde. Want ieder dier heeft weer een andere benadering of aanpak nodig. Mijn uitgangspunt is om het trimmen zo aangenaam mogelijk te maken voor je hond, kat of konijn. Daarom werk ik ook op de huid-vacht en diervriendelijke manier.
Buiten deze kennis vind ik ontwikkeling erg belangrijk en blijf dan ook regelmatig bijscholingen en cursussen volgen om jou en je huisdier nog beter te kunnen helpen. 

Mijn eigen huisdier Jill

jill.jpg

Naast het trimmen heb ik ook een eigen hond. Haar naam is Jill en is nu 4 jaar oud. Op Jill kon ik fijn oefenen met het trimmen tijdens de opleiding. Jill is ook vaak mee geweest met lesdagen en examens. 
Jill is een soort mascotte van de trimsalon geworden. Ze vindt het namelijk heerlijk om nieuwe dingen in de trimsalon uit te proberen. 
Jill moest in het begin niks van het trimmen hebben, maar ze is er nu zo aan gewend dat ze het helemaal niet erg meer vind. 
Ze gaat graag mee met mij naar de hondentrimsalon. Al kan ze natuurlijk niet altijd mee. Je ziet haar vast wel een keer in de trimsalon.
Uiteraard gaat Jill niet mee naar de katten en konijnentrimsalon. Daar mag ze van mij niet komen vanwege de geurtjes. 


 

bottom of page