De Trimsalon voor katten

Een kat besteedt normaal gesproken ongeveer 2 tot 4 uur aan zijn eigen vachtverzorging. Normaal zou een kat zijn eigen vacht moeten kunnen onderhouden.

Een kat die minder tijd besteedt aan de vachtverzorging krijgt ook eerder vachtproblemen zoals klitten. 
Er zijn medische redenen waarom een kat zichzelf niet goed verzorgt. Maar ook bijvoorbeeld stress, een verhuizing of een nieuw huisdier/gezinslid kan bijdragen aan waarom een kat vachtproblemen krijgt en zichzelf niet zo goed meer verzorgt. Ook als u een langharige kat heeft hebben ze meer vachtverzorging nodig.

En daar kan een katten trimster uitkomst bieden!

 

Ik heb de opleiding voor het kattentrimmen gevolgd bij het HKI in Bunnik deze opleiding staat voor vacht- huid en katvriendelijk trimmen. Hier ben ik groot voorstander van. Vacht- huid en katvriendelijk houdt in dat ik alleen trim wat echt nodig is. (vachtbesparend) 
Bijvoorbeeld klitten verwijderen en dat ik niet zomaar lukraak teveel vacht weg zou halen. De vacht heeft namelijk ook functies, en een vacht kan je gauw beschadigen omdat de vacht van katten heel los zit.

Voor het trimmen van uw kat kom ik bij u aan huis met een handige inklapbare trimtafel. Dit is voor de kat veel rustiger, katten zijn namelijke echte stresskippen, daar weet u als kattenbaasje waarschijnlijk alles van en het verplaatsen van een kat geeft nog meer stress. 

Af en toe komt het voor dat een kat niet in eigen huis te trimmen is, omdat dit zijn vertrouwde omgeving is. Mocht dit het geval zijn bij uw kat dan is het ook mogelijk om uw kat bij mij te brengen, zodat ik uw kat in mijn aan huis trimsalon kan helpen.

Tijdens de trimbehandeling let ik op het stresslevel van uw kat. Door de opleiding katten trimmen weet ik veel meer over de stress signalen en weet ik hoe ik daarmee om moet gaan, zodat de kat zo min mogelijk stress ervaart. Ook trim ik altijd vacht en katvriendelijk. Klitten die niet meer uit te kammen zijn wat veel pijn doet bij een kat worden plaatselijk geschoren zodat de kat minder pijn ervaart.

Heeft u kat klitten of vilt plekken in de vacht? Ik help u en uw kat er graag vanaf.

Ook kan u adviseren over de vachtverzorging van uw kat. En wat de beste methode voor uw kat is om klit en vilt vrij te blijven.
Een afspraak maken kan telefonisch via het formulier hieronder of via de mail.

Een afspraak maken of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier hieronder in of stuur mij een email
Bellen is ook mogelijk.

Covid19 Regels:
Omdat ik bij u aan huis kom gelden er wegens het coronavirus op dit moment een aantal regels waardoor een trimbehandeling aan huis veiliger is.

Als u of iemand in uw huishouden klachten heeft is een trimbehandeling aan huis even niet mogelijk.

 

Heeft u al een afspraak staan en wordt u of iemand in uw huishouden ziek, geef het dan aan mij door dan verzetten we de afspraak.

Ook is het verstandig en fijn als u 1,5 meter afstand houdt. 

Natuurlijk verzet ik ook de afspraken mocht ik zelf klachten hebben.

Info@bunnycat-en-co.nl
Tel: 0681069448

KVK: 75105500

Betaling kan doormiddel van een betaalverzoek/tikkie, factuur of contant.

Voor het trimmen van konijnen, cavia's en katten kom ik in meer plaatsen, informeer naar de mogelijkheden

© 2021 Copyright  Trimsalon en Dierenoppas BunnyCat. gemaakt met  Wix.com

  • White Facebook Icon