INdividuele honden uitlaatservice

Bent u zelf niet in staat om uw hond uit te laten? en bent u voor uw lieve viervoeter op zoek naar een betrouwbare hondenuitlaatservice? Bij BunnyCat & Co bieden we privé wandelingen aan. Uw hond heeft dan een leuk uitje en wordt lekker uitgelaten zodat u dat niet meer hoeft te doen. 

 

Een individuele hondenuitlaatservice is geschikt voor elke hond! Voor als u overdag moeten werken een dagje weg gaat of om een andere reden uw hond niet kan uitlaten is zo`n  uitlaatservice ideaal. 

Met een normale hondenuitlaatservice gaan de honden vaak in groepen wandelen. Maar bij de honden uitlaatservice van BunnyCat & Co wandelen we individueel. Zo krijgt uw hond genoeg aandacht en heeft uw hond geen stress van bijvoorbeeld andere honden of het rijden in de bus. Uw hond wordt namelijk lekker in de eigen vertrouwde omgeving uitgelaten. 

Als u mij mailt, belt of het contact formulier op de website invult kunnen we een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we kijken of het klikt en wat uw wensen zijn. En vullen we samen het intake formulier in. Ook werk ik met een sleutelcontract hier staat o.a.in dat ik uw sleutel niet zou dupliceren.

De individuele wandelingen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld oudere honden en puppy's omdat de wandelingen aangepast kunnen worden aan de leeftijd van de hond en wat de hond kan en leuk vind. 

Ook loopse teefjes en honden die wat angstiger zijn is een individuele hondenuitlaatservice handig. 

We wandelen van

Maandag t/m vrijdag

Wandelingen zijn mogelijk
tussen 9:00 en 17:30 uur

Een individuele wandeling duurt 
30 minuten                     13,50  euro

10 strippenkaart             12,50  euro

Voor een 2de hond op hetzelfde adres is 50% korting 

Sinds kort kan je ook kiezen voor strippenkaarten! Met een strippenkaart betaal je voor 10 wandelingen voor uit. Elke keer dat ik uw hond kom uitlaten wordt er een strip afgetekend. Zo weet u precies hoeveel wandelingen u nog tegoed heeft.  

Aangepaste wandelingen zijn ook mogelijk op aanvraag, bijvoorbeeld langere wandelingen of wandelingen in het weekend.

Ook het eten geven na een wandeling, de hond borstelen en spelletjes onderweg zoals zwemmen of spelen met een bal horen bij de mogelijkheden

Ik kom voor de hondenuitlaatservice in de volgende plaatsen, Bathmen, Lettele, Dijkerhoek, Joppe, Gorssel, Epse, Harfsen, Kring van Dorth

hondenuitlaatservice bunnycat & co.jpg