top of page

De hondentrimsalon

Na een opleiding van een paar jaar heb ik mijn diploma behaald en kan ik mijn droom van een eigen hondentrimsalon verwezenlijken! Samen met de katten en konijnensalon.
De hondentrimsalon is op een andere locatie dan de katten en konijnentrimsalon.

Bij mij kunt u terecht om uw hond vakkundig te laten trimmen. Ik werk 1 op 1 met uw hond, zodat de trimbehandeling rustig verloopt en ik een vertrouwensverband met uw hond kan opbouwen. Met dieren bezig zijn is echt mijn passie, van daaruit verzorg en vertroetel ik ook uw hond. 

Ik gebruik kwalitatief goede en professionele shampoos om uw hond te wassen. Ik gebruik de merken Nature Specialties en Dermagroom.
 
Ik trim over het algemeen kleine tot middelgrote honden. Tot ongeveer het formaat van bijvoorbeeld een Golden retriever. 
Bunnycat & Co is o.a. gespecialiseerd in het knippen van de dwergkees/pomeranian, Doodle's en de boomer/Shih-Tzu.

Er zijn veel verschillende hondenrassen en ieder ras heeft zijn eigen vachtbehandeling. 
Zoals knippen, scheren, plukken, was en blaasmethode etc. 
Als u bij mij in de trimsalon komt met uw hond bekijk ik zijn vacht en overleggen we hoe u uw hond graag wilt hebben en wat mogelijk is. 
 
Ik bereken vanaf prijzen, de ene hond is natuurlijk groter als de ander of de een heeft meer klitten als de ander, waardoor je er langer mee bezig bent.
Voor het informeren naar de prijzen kan je altijd contact met mij opnemen. 

De prijzen voor het trimmen van uw hond zijn inclusief, föhnen, nagels knippen, oren nakijken en indien nodig schoonmaken.


 

IMG-20231004-WA0013.jpg
bottom of page