Dierenoppas aan huis
Hoe werkt het?

Gaat u op vakantie of heeft u een andere reden waardoor u even niet voor uw huisdier kunt zorgen? Ik kom bij u aan huis om uw huisdier te verzorgen. Ik (Ilse) van BunnyCat & Co verzorgt van allerlei dieren, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen, schildpadden etc. 

Je huisdier krijgt professionele verzorging en aandacht. Je hebt geen gedoe met het halen en brengen naar een pension en ook uw dier ervaart weinig stress omdat uw huisdier in haar eigen omgeving verblijft. 

Als u contact met mij hebt opgenomen kom ik gratis en vrijblijvend langs voor een kennismaking. Ik werk met een sleutelcontract en algemene voorwaarden, die worden van te voren naar je gemaild. 

Tijdens het gesprek neem ik het intake formulier mee, aan de hand van dit formulier zullen we de wensen van u bespreken.
Je kunt dan kiezen voor de basis verzorging of dier verzorging op maat. Bij Dierverzorging op maat wordt de verzorging aangepast aan uw wensen. 

Ook kan ik uw foto's en filmpjes sturen van uw huisdier(en) als u op vakantie bent. 

Als de kennismaking bevalt dan ondertekenen we het sleutelcontract en nemen we de algemene voorwaarden door. De huissleutel kunt u dan direct meegeven of later bij mij thuis komen brengen. Of tegen een kleine vergoeding kan ik de sleutel komen ophalen.

Het hele jaar door pas ik op dieren en ben ik dus beschikbaar. Ook al gaat het om een last minute vakantie of een weekendje weg alles kan bij BunnyCat & Co 

Voor de zomervakantie raad ik wel aan om op tijd contact op te nemen of te reserveren

Stuur mij gerust een berichtje via mijn mail info@bunnycat-en-co.nl of vul het contact formulier hieronder in. 

2014-04-16 17.08.43.jpg