Dierenoppas aan huis
Hoe werkt het?

Gaat u op vakantie of heeft u een andere reden waardoor u even niet voor uw huisdier kunt zorgen? Ik kom bij u aan huis om uw huisdier te verzorgen. Ik (Ilse) van BunnyCat & Co verzorgt van allerlei dieren, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen, schildpadden etc. 

Je huisdier krijgt professionele verzorging en aandacht. Je hebt geen gedoe met het halen en brengen naar een pension en ook uw dier ervaart weinig stress omdat uw huisdier in haar eigen omgeving verblijft. 

Als u contact met mij hebt opgenomen kom ik gratis en vrijblijvend langs voor een kennismaking. Ik werk met een sleutelcontract en algemene voorwaarden, die worden van te voren naar je gemaild. 

Tijdens het gesprek neem ik het intake formulier mee, aan de hand van dit formulier zullen we de wensen van u bespreken.
Je kunt dan kiezen voor de basis verzorging of dier verzorging op maat. Bij Dierverzorging op maat wordt de verzorging aangepast aan uw wensen. 

Ook kan ik uw foto's en filmpjes sturen van uw huisdier(en) als u op vakantie bent. 

Als de kennismaking bevalt dan ondertekenen we het sleutelcontract en nemen we de algemene voorwaarden door. De huissleutel kunt u dan direct meegeven of later bij mij thuis komen brengen. Of tegen een kleine vergoeding kan ik de sleutel komen ophalen.

Het hele jaar door pas ik op dieren en ben ik dus beschikbaar. Ook al gaat het om een last minute vakantie of een weekendje weg alles kan bij BunnyCat & Co 

Voor de zomervakantie raad ik wel aan om op tijd contact op te nemen of te reserveren

Stuur mij gerust een berichtje via mijn mail info@bunnycat-en-co.nl of vul het contact formulier hieronder in. 

Een afspraak maken of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier hieronder in of stuur mij een email
Bellen is ook mogelijk.

Covid19 Regels:
Omdat ik bij u aan huis kom gelden er wegens het coronavirus op dit moment een aantal regels waardoor een trimbehandeling aan huis veiliger is.

Als u of iemand in uw huishouden klachten heeft is een trimbehandeling aan huis even niet mogelijk.

 

Heeft u al een afspraak staan en wordt u of iemand in uw huishouden ziek, geef het dan aan mij door dan verzetten we de afspraak.

Ook is het verstandig en fijn als u 1,5 meter afstand houdt. 

Natuurlijk verzet ik ook de afspraken mocht ik zelf klachten hebben.

Info@bunnycat-en-co.nl
Tel: 0681069448

KVK: 75105500

Voor het trimmen van konijnen, cavia's en katten kom ik in meer plaatsen, informeer naar de mogelijkheden

© 2020 Copyright  Trimsalon en Dierenoppas BunnyCat. gemaakt met  Wix.com

  • White Facebook Icon